Cara Memenangi Loteri Euro

Anda tahu, saya ingin tahu, nampaknya ada corak yang muncul dalam hasil undian. Ya, ada beberapa yang benar-benar tetapi ada yang menarik perhatian saya. Nampaknya terdapat banyak pemenang yang ingin tahu yang pernah menang sebelum ini, atau bekerja di persekitaran di mana sejumlah besar wang adalah perkara biasa (misalnya, kakitangan yang bekerja di hotel bintang 5 teratas). Tampaknya ada sikap mental dengan orang-orang ini tentang wang yang sepertinya meningkatkan peluang mereka untuk mendarat yang besar. Sebilangan besar orang ini bermain melalui sistem sindiket loteri.

Lagipun, loteri euro itu sendiri mempunyai rekod pembayaran sebanyak £ 126 JUTA! Dan itu adalah PERCUMA  918Kiss2 Malaysia CUKAI, di mana lagi, selain loteri, adakah mungkin dari £ 0- £ 126,000,000 dalam satu petang ?!

Inilah yang pada awalnya menarik minat saya untuk melihat apakah mungkin mempengaruhi hasil undian undian (tentu saja dengan cara yang sah dan positif). Sekarang saya yakin bahawa pemikiran positif dan sikap mengenai wang yang menariknya kepada anda daripada membuangnya memang wujud; tetapi saya mahukan sesuatu yang sedikit lebih konkrit, sesuatu yang dapat berfungsi …

Oleh itu, menjadi seseorang yang tidak suka dipukul, saya berusaha untuk mencari jalan untuk meningkatkan peluang saya. Sekarang, saya bukan ahli matematik tetapi saya menyedari bahawa ada cara mudah untuk melakukan ini. Biar saya jelaskan…

Untuk memenangi jackpot dalam permainan berjuta-juta euro pemain mesti mempunyai 5 nombor utama mereka (dari 1-50) dan 2 nombor bintang bertuah mereka (dari 1-9) dipadankan dengan yang ditarik. Hadiah lain ada, contohnya jika 2 bintang bertuah dan 1 nombor utama diambil.

Apa yang saya dapati ialah dengan memasukkan beberapa baris, adalah mungkin untuk menjamin bahawa dalam setiap undian yang anda masukkan, 2 nombor bintang bertuah yang diambil akan sesuai dengan nombor anda. Sebagai contoh, katakan 5 nombor utama yang telah anda putuskan adalah 1,2,3,4 dan 5. Untuk menjamin nombor bertuah anda perlu memasukkan beberapa baris jadi ..

1,2,3,4,5 dan 1,2 bintang bertuah

1,2,3,4,5 dan 1,3

1,2,3,4,5 dan 1,4

1,2,3,4,5 dan 1,5

1,2,3,4,5 dan 1,6

1,2,3,4,5 dan 1,7

1,2,3,4,5 dan 1,8

1,2,3,4,5 dan 1,9

1,2,3,4,5 dan 2,3

1,2,3,4,5 dan 2,4 dll

Dengan melakukan ini, anda hanya perlu memadankan 5 nombor lagi dan bukan 7 yang diperlukan oleh orang lain! Ini bermakna anda mempunyai peluang lebih besar untuk mendapatkan hadiah sebanyak 3,600%! Bukan hanya itu tetapi anda mempunyai banyak peluang untuk menang kerana, misalnya, jika 1,2 nombor utama muncul dan 2,4 sebagai bintang bertuah, bukan sahaja anda akan menang dengan 1,2 + 2,4 anda juga akan menang 1,2 + 1,2 / 1,4 / 2,3 / 2,5 / 2,6 dan lain-lain Ini bermakna bahawa jika anda menang, kemenangan anda akan berlipat ganda.

Sebaik sahaja saya menyedari konsep sederhana ini, saya terhuyung-huyung dengan peluang … tetapi ada satu kelemahannya..Ya, seperti yang anda lihat ada kos yang diperlukan untuk mencapainya, bukan pada skala prasmanan warren tetapi ia masih akan bertambah dengan cepat dan walaupun peluang untuk menang jauh lebih tinggi, mereka masih tidak dijamin. Oleh itu, apa yang saya memutuskan untuk lakukan, dan apa yang saya cadangkan untuk anda lakukan adalah memulakan sindiket, dengan cara itu, kos dikurangkan tetapi anda masih mempunyai jaminan 2 nombor tersebut.

Baiklah, saya katakan mulakan sindiket, tetapi ada banyak pentadbir, mencari orang, mengendalikan wang, memulakan akaun bank sindiket, membuat semua orang menandatangani borang keselamatan dan lain-lain. Saya tidak mahu semua kerumitan yang terlibat jadi saya telah memburu dan menemui sebuah syarikat yang telah berjaya menggunakan kaedah ini dan mempunyai semua persediaan dan bersedia untuk pergi. Hebat saya fikir, mereka mengambil semua kerumitan dan saya masih melaksanakan kaedah saya.

Saya doakan yang terbaik untuk kehidupan masa lapang anda, beritahu saya jika anda menang, yang paling tidak boleh anda lakukan ialah membeli saya makan malam;)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.